(ویدئو)درگیری مرزی سربازان چین و هند به سبک جنگ‌های قرون وسطایی /نبرد تن به تن با وجود سلاح هسته ای در هر دو کشور

انتشار 29 اردیبهشت 1403

طوطیا نیوز:سربازان دو قدرت آسیایی که هر دو مجهز به سلاح هسته ای هستند، در حال نبرد تن به تن در مرز مورد مناقشه هیمالیا دیده شدند.

(ویدئو)درگیری مرزی سربازان چین و هند به سبک جنگ‌های قرون وسطایی /نبرد تن به تن با وجود سلاح هسته ای در هر دو کشور

به گزارش پایگاه خبری طوطیا نیوز،ویدیویی تکان دهنده از درگیری مرزی هند و چین را نشان می‌دهد که در آن نیروها با استفاده از چوب و سنگ به جان یکدیگر افتاده‌اند. سربازان این دو قدرت هسته‌ای آسیایی در مرز کوهستانی مورد مناقشه، درگیر نبردی تن به تن شده بودند که یادآور جنگ‌های قرون وسطایی است.

این ویدیو تکان دهنده که به سال 2021 برمی‌گردد، لحظات درگیری مرگبار در دره گلوان در لداخ بین سربازان هندی و چینی در مرز آروناچال پرادش هند را نشان می‌دهد.

1

در این ویدیو، گروهی کوچک از سربازان هندی با حدود 300 نیروی ارتش آزادی بخش خلق چین در یک تپه مرزی روبرو می‌شوند که منجر به یک درگیری فیزیکی خشونت‌آمیز می‌گردد. سربازان با استفاده از سلاح‌های ابتدایی مانند چوب‌های میخ دار، سیم خاردار و سنگ به جان یکدیگر افتادند.

در صحنه‌های دردناک این ویدیو، سربازان هندی در حالی که نیروهای چینی را عقب می‌رانند، با چوب‌های خود به شدت به آنها ضربه می‌زنند. نیروهای چینی که تفنگ‌های اتوماتیک 95 را به پشت بسته بودند، حتی زمانی که در برابر ضربات مهلک سربازان هندی قرار داشتند، از استفاده از سلاح گرم خودداری کردند.

در پایان این درگیری خونین، دست کم 20 سرباز هندی از جمله یک افسر کشته شدند. پکن اما تنها از کشته شدن 4 سرباز چینی خبر داد که کارشناسان معتقدند آمار واقعی را پنهان کرده است. راجنات سینگ، وزیر دفاع هند در پارلمان گفت: «نیروهای ما به شکل قاطع با این اقدام تجاوزکارانه چینی‌ها برخورد کردند و آنها را مجبور به عقب‌نشینی از خاک ما نمودند.»

1
چین و هند بر سر بخش‌های گسترده‌ای از خط مرزی 3400 کیلومتری غیررسمی موسوم به «خط کنترل بالفعل» در کوه‌های هیمالیا که خط مرزی نامشخص بین دو کشور را مشخص می‌کند، ادعای حاکمیت دارند. این مناطق کوهستانی دورافتاده و پوشیده از برف است که نیروهای دو طرف در برخی نقاط تنها چند متر با یکدیگر فاصله دارند. عدم تعیین دقیق مرزها بارها منجر به چنین درگیری‌های خونینی شده است.

علیرغم اختلافات مرزی و این دست درگیری‌ها، دو کشور تاکنون از استفاده گسترده از سلاح گرم در این مناطق خودداری کرده‌اند.

دیدگاه ها
  ارسال به دوستان:
نظرات و دیدگاه های کاربران
همچنین بخوانید