(ویدئو) هنوزم داری در قرن 21 از طبع سرد و گرم غذاها میشنوی؟!/ بررسی رایج ترین دروغ طب سنتی که شمارا حیرت زده میکند!

انتشار 14 مهر 1403

طوطیا نیوز: برای ما اتفاق افتاده است که بعد از اتفاق افتادن یک عارضه و یا یک اتفاق به ما میگویند سردی کرده ای و یا گرمیجات کمتر مصرف کن. این گفته ها هیچگونه بار علمی نداشته و صرفا یک تعریف اشتباه بجا مانده از طب سنتی است.

(ویدئو) هنوزم داری در قرن 21 از طبع سرد و گرم غذاها میشنوی؟!/ بررسی رایج ترین دروغ طب سنتی که شمارا حیرت زده میکند!

به گزارش طوطیا نیوز، مزاج یا طبع طریقه یا روشی از پزشکی در قدیم بود که توسط پزشکان و فیلسوفان یونان و روم باستان پایه‌گذاری گردید. در این روش جزئیات یک ترکیب فرضی و همچنین عملکرد بدن انسان شرح داده می‌شود. این روش مزاج‌شناسی و خلط‌های چهارگانه از سال 1850 با ظهور نظریه میکروبی بیماری‌ها و کشف این که علت بسیاری از بیماری‌ها که قبلاً فکر می‌شد از برهم خوردن تعادل مزاج هستند در حقیقت به دلیل عوامل بیماری‌زا هستند شروع به از بین رفتن کرد. پزشکی نوین نه تنها طب سنتی بلکه بسیاری از طب‌های دیگر را نیز رد کرده‌است. پزشکان به این مسئله سندروم فرهنگی می‌گویند. برخی آداب و رسوم، عقاید و باورها در افراد یک منطقه آنقدر ریشه دار می‌شود و مردم با باور، تلقین و تعصبی که دارند ناخودآگاه به آن دچار یا با آن معالجه سطحی می‌شوند.

نسبت دادن بروز بیماری به برهم خوردن تعادل و تناسب خلط‌های چهارگانه یا سخنانی از این دست که ویروس دارای طبع سرد است. پس چایی نبات بخورید که طبع گرم دارد، بی‌پایه است و ابداً بنیه علمی ندارد. پزشکی نوین نه تنها طب سنتی بلکه بسیاری از طب‌های دیگر را نیز رد کرده‌است. پزشکان به این مسئله سندروم فرهنگی می‌گویند. برخی آداب و رسوم، عقاید و باورها در افراد یک منطقه آنقدر ریشه دار می‌شود و مردم با باور، تلقین و تعصبی که دارند ناخودآگاه به آن دچار یا معالجه سطحی می‌شوند.

دیدگاه ها
  ارسال به دوستان:
نظرات و دیدگاه های کاربران