طوطیا نیوز: در ادامه با سه حیوان خطرناک حیات وحش آشنا خواهید شد.
به گزارش طوطیا نیوز، در مورد شگفتانگیز بودن این موجودات همین بس که داستانها و افسانههای زیادی در موردشان سینه به سینه نقل شده که در بعضی از آنها از آناکونداهای غولپیکر چند صد کیلویی هم حرف زده شده است. داستانهایی که حتی شنیدنشان هم مو به تن آدم راست میکند. از افسانهها که بگذریم، در واقعیت هم اتفاقهایی رخ میدهد که دست کمی از داستانهای کهن ندارند. دیده شدن آناکوندای صد کیلویی و تمساح عظیمالجثهای که افراد بسیاری را به کام مرگ کشاندهاند.
1- آناکوندای 300 کیلویی
آناکونداها، این موجودات مرموز همیشه مورد توجه انسانها قرار داشتهاند تا جایی که فیلمهای بسیاری از حملات این خزندگان ساخته شده که البته طرفداران خاص خود را نیز دارند.
مار آناکوندا (یا بوای آبی) گونهای مار آبزی از خانواده اژدرماران (مارهای بوآ) است که در رودها و مردابهای جنگلهای انبوه آمریکای جنوبی زندگی میکند.
مار آناکوندا سمی نیست ولی قربانیان خود را با پیچیدن بدن به دور آنها و درهم فشردن میکشد. درازای بدن این خزنده بین هشت تا یازده متر است. ازلحاظ وزن سنگین ترین مار جهان است که حدود 170 کیلوگرم وزن دارد که البته تا بحال تا 300 کیلو هم مشاهده شده.
مار آناکوندا تنها نمونه از اژدرماران است که زنده زا است.
2- کروکودیل آدمخوار 6 متری
معماها پیرامون سرنوشت یک تمساح غول پیکر آدم خوار که گفته میشود تا کنون 300 قربانی به خود گرفته همچنان بدون پاسخ مانده و با وجود تلاش های بسیارِ شکارچیان هنوز کسی نتوانسته این حیوان را به دام بیندازد.
این تمساح نیل 6 متری معروف به گوستاو (Gustave) سالهاست که ساکنان بومی شهرک های نزدیک دریاچه تانگانیکا در کشور بوروندی در شرق آفریقا را به وحشت انداخته و به بخشی از افسانه های عامیانه محلی تبدیل شده است
3- تنها میمون گوشت خوار دنیا، میمون شبگرد
این موجود صدای بسیار بلندی را از خود تولید می کند و تنها میمونی است که به صورت انحصاری از گوشت تغذیه می کند. این میمون برای هدف قرار دادن طعمه های خود، هم از چشمان درشتش بهره می گیرد و هم گوش های چرخان خود (جالب است بدانید که حدود 20 درصد از انسان ها می توانند گوش های خود را اندکی بچرخانند). این موجود می تواند مسافتی برابر با 4.5 متر را بپرد که برای جانوری به اندازه کف دست انسان مقدار قابل توجهی محسوب می شود و این قابلیت هم به خاطر بهره مندی از پاهایی بلند در قیاس با اندازه کلی بدنش است. میمون شبگرد هندی آنچنان در شیوه شکار خود تبحر و مهارت دارد که دیگر نیازی به استفاده از میوه ها و سبزیجات به عنوان مکمل غذایی ندارد و از همین جهت نام خود را به عنوان تنها میمون صرفا گوشت خوار روی زمین به ثبت رسانده است.