طوطیا نیوز: مامور مخفی ها و ماموریت آن ها همیشه جذاب است. آنها در شمایل یک قهرمان مخاطب را وارد یک موقعیت پرخطر و ماجراجویانه میکنند و در نهایت پیروزمندانه آن را به پایان میرسانند. در این مسیر مخاطب همراه با او از بزنگاه های پرحادثه عبور میکند و از این مسیر لذت میبرد.
به گزارش طوطیا نیوز، مامور مخفیها در سینمای ایران در قالبهای مختلفی ظهور کردهاند. برخی در قامت یک مامور امنیتی و برخی دیگر در شمایل یک پلیس نفوذی و یکی هم مثل جمشید هاشم پور در فیلم افعی در لباس یک تکاور. در بسیاری مواقع سینمای ایران از جذابیت مامور مخفیها برای نیل به یکسری اهداف استراتژیک بهره برده که نمونه آن را میتوان در «روز صفر»، « ماجرای نیمروز» و یا همین «در قلب رقه» دید که به بهانه آن به بررسی جذاب ترین مامورمخفی های ایرانی پرداختهایم. در ادامه با طوطیا نیوز همراه باشید.
فیلم روز صفر به کارگردانی سعید ملکان، نویسندگی سعید ملکان و بهرام توکلی و به تهیهکنندگی سعید ملکان محصول سال 1398 است. این فیلم به سبک معمایی-هیجانی و در فضای جنگی و ماجراجویانه به زبانهای فارسی، اردو، پشتو و آلمانی؛ محصول ایران میباشد. امیر جدیدی و ساعد سهیلی بازیگران نقش اول آن هستند. چند بازیگر خارجی و بازیگران تئاتر هم در این فیلم جلوی دوربین رفتهاند. بخشهایی از این فیلم در شهر برلین فیلمبرداری شدهاست. این فیلم (به همراه فیلم شنای پروانه) با دریافت 5 سیمرغ بلورین از سی و هشتمین دوره جشنواره فیلم فجر، رکورددار دریافت بیشترین جایزه سیمرغ در این جشنواره شدند.
خلاصه داستان: داستان این فیلم در مورد نحوه و چگونگی دستگیری عبدالمالک ریگی توسط وزارت اطلاعات ایران میباشد.
قلب رقه فیلم ایرانی به کارگردانی و نویسندگی خیرالله تقیانیپور و تهیه کنندگی سعید پروینی محصول 1402 است. این فیلم در بخش سودای سیمرغ چهل و دومین دوره جشنواره فجر حضور داشت.
خلاصه داستان: این فیلم یک عاشقانه در دل التهاب را روایت میکند. رضا (شهرام حقیقت دوست) یک ایرانی در بین اعضای گروهک تروریستی داعش است که مسئولیت رسانه این گروه را برعهده دارد. او در پی جست و جو دربارهٔ یک ایرانی اسیر توسط داعش، با همسر خود (شادی مختاری) که گمان میکرد کشته شده است رو به رو میشود و...
روز شیطان فیلمی ضد آمریکایی به کارگردانی و نویسندگی بهروز افخمی محصول سال 1373 است.
خلاصه داستان: یکی از گروهکهای سلطنت طلب در پاریس طرحی برای براندازی در دست اجرا دارد و از حمایت بعضی از صاحبان قدرت در آمریکا برخوردار است. مرحله اول این طرح وارد کردن تدریجی قطعات یک بمب اتمی کوچک است که...
شبی که ماه کامل شد فیلمی ایرانی به کارگردانی نرگس آبیار، نویسندگی آبیار و مرتضی اصفهانی و تهیهکنندگی محمدحسین قاسمی محصول سال 1397 ایران است. این فیلم برای نخستین بار در سی و هفتمین دوره جشنواره فیلم فجر بهنمایش درآمد و با نامزدی در 13 رشته این جشنواره، توانست 6 سیمرغ بلورین بهترین فیلم، بهترین کارگردانی، بهترین بازیگر نقش اول مرد، بهترین بازیگر نقش اول زن، بهترین بازیگر نقش مکمل زن و بهترین چهرهپردازی را به خود اختصاص دهد.
خلاصه داستان: «شبی که ماه کامل شد» روایت دختر جوانی از مناطق جنوب شهر تهران است که درگیر عشق جوانی شهرستانی میشود و این در حالی است که پس از ازدواج بنا به دلایلی مجبور به مهاجرت از ایران است. در این مسیر، برادرش با او همراه میشود اما در میانه راه، اتفاقاتی برای آنها رقم میخورد. این فیلم براساس داستان واقعی عبدالحمید ریگی و همسرش فائزه منصوری است.
ضیافت فیلمی ایرانی به کارگردانی و نویسندگی مسعود کیمیایی است که در سال 1374 منتشر شد. در این فیلم فریبرز عربنیا و پارسا پیروزفر به ایفای نقش پرداختهاند.
خلاصه داستان: هفت رفیق در جوانی و پیش از انقلاب با هم قرار میگذارند تا چند سال بعد دوباره همدیگر را ملاقات کنند در رستوران اما یکی از آنها دچار مشکلاتی میشود که نمیتواند خود را به قرار برساند و...
ماجرای نیمروز فیلمی به کارگردانی محمدحسین مهدویان است که فیلمنامهاش توسط محمدحسین مهدویان و ابراهیم امینی نوشته شده و تهیهکنندگی آن بر عهده سید محمود رضوی است. این با سرمایهگذاری مؤسسه سیمای مهر، بنیاد سینمایی فارابی، حوزه هنری و مؤسسه تصویر شهر در سال 1395 تولید شد. این فیلم در سی و پنجمین دوره جشنواره فیلم فجر برنده سیمرغ بلورین بهترین فیلم جشنواره، سیمرغ بلورین بهترین فیلم از نگاه ملی و سیمرغ بلورین بهترین فیلم از نگاه تماشاگران شد. همچنین بهزاد جعفری طادی برنده سیمرغ بلورین بهترین طراحی صحنه و لباس شده است. این فیلم در تاریخ 25 اسفند 1395 در سینماهای ایران اکران شد. خلاصه داستان:موضوع این فیلم به ترورهای سازمان مجاهدین خلق ایران در سال 1360 و اتفاقات بعد از عزل ابوالحسن بنی صدر میپردازد. دنباله این فیلم با نام ماجرای نیمروز: رد خون در سال 1398 اکران شد.