طوطیا نیوز:در دنیا گونه هایی وجود دارند که در نوع خود به عنوان کوچک ترین حیوانات جهان شناخته می شود. همراه ما باشید.
به گزارش طوطیا نیوز،برخی حیوانات آنقدر بزرگ هستند که انسان ها در مقابلشان کوچک هستند. کوچک ترین حیوانات دنیا در گونه خود بسیار ریز هستند. کوچک ترین حیوانات دنیا به سختی در طبیعت پیدا دیده می شوند. در ادامه به تعدادی از کوچک ترین حیوانات دنیا میپردازیم.
خرگوشهای کوتوله که طول آنها به طور متوسط بین 23/5 تا 29/5 سانتیمتر است، یک گونهی در حال انقراض هستند و زیستگاه اصلی آنها منطقهی وست کوستِ ایالات متحدهی امریکا است. این حیوانات در میان برنجاسف هایبلند و متراکم (گیاه بومی ایالات متحده امریکا) زندگی میکنند که بخش اعظم رژیم غذایی آنها را هم تشکیل میدهد.
چراغ کوسههای کوتوله، کوچکترین گونهی کوسه در دنیا هستند و طول آنها به حدود 21/1 سانتیمتر میرسد. بدن این حیوانات دارای اندامهایی است که از خود نور ساطع میکنند و این ویژگی به آنها کمک میکند در زیر نور خورشید خود را استتار کنند و در آبهای عمیقتر و تاریک تر، حیوانات کوچک را برای شکار به سمت خود جذب کنند.
مارموزتهای کوتوله، کوچکترین گونهی میمون در دنیا هستند. این موجودات کوچک جثه در جنگلهای بارانی آفریقای جنوبی زندگی میکنند و طول بدن آن ها، بدون احتساب دم شان، بین 11/7 تا 15/7 سانتیمتر است.
مارهای رشتهای بارباردوس را کوچکترین گونهی مار در دنیا میدانند و طول آنها به طور متوسط تنها به حدود 10/4 سانتیمتر میرسد. بعضی دانشمندان معتقدند مارهای رشتهای فقط در کشور باربادوس زندگی میکنند.
لمور موشی شب زی یکی دیگر از پستانداران نخستین کوچکی است که تنها در جزیرهی ماداگاسکار زندگی میکند. این حیوانات به تنهایی زندگی و شکار میکنند و طول بدن آنها به 9/1 سانتیمتر میرسد.
طول بدن گکوهای (مارمولکهای خانگی) کوتولهی ویلیامز به طور متوسط تنها 7/6 سانتیمتر است. این گونه از مارمولکها که فقط در کشور تانزانیا یافت میشوند، در خطر انقراض قرار دارند.
مرغهای مگس خوار زنبوری، کوچکترین گونهی پرنده در دنیا هستند و طول بدن آنها معمولاً به حدود 5/6 سانتیمتر میرسد. این پرندهها که حیوانات بومی کشور کوبا هستند، وزن بسیار کمی دارند و میتوانند 200 بار در ثانیه بال بزنند.
لاکپشتهای خالدار پدلوپر کوچکترین گونهی لاکپشت در دنیا هستند. طول بدن این گونه از لاکپشتها به 6/1 تا 7/9 سانتیمتر میرسد. این لاکپشتها فقط در منطقهی لیتل ناماکوالند در آفریقای جنوبی یافت میشوند.
طول بدن موشهای دوپای کوتولهی بلوچستان معمولاً به 4/3 سانتیمتر میرسد و به همین دلیل کوچکترین جوندهی دنیا محسوب میشوند. این موشها که حیوانات بومی پاکستان و افغانستان هستند، پاهای نسبتاً بلندی دارند و به همین خاطر شبیه به کانگورو به نظر میرسند.
طول بدن موشهای شبگرد اتروریایی، بدون احتساب دم شان، به طور متوسط به 11/4 سانتیمتر میرسد. این حیوانات در یک منطقهی کمربندی یافت میشوند که از نواحی مدیترانهای شروع میشود و تا جنوب شرقی آسیا امتداد مییابد. سرعت سوخت و ساز بدن این حیوانات ریز نقش به قدری زیاد است که تا 25 بار در روز غذا میخورند.