(تصویر)کشف سمی ترین و بزرگترین عنکبوت جهان!/هرکول خان چه قیافه ی چندش و وحشتناکی هم داره

انتشار 31 تیر 1403

طوطیا نیوز:سمی ترین و بزرگترین عنکبوت جهان در ساحل مرکزی سیدنی و در کشور استرالیا شناسایی شد که می توانید در مورد این موجود وحشتناک در ادامه بخوانید.

(تصویر)کشف سمی ترین و بزرگترین عنکبوت جهان!/هرکول خان چه قیافه ی چندش و وحشتناکی هم داره

به گزارش طوطیا نیوز،سمی ترین عنکبوت جهان در ساحل مرکزی سیدنی پیدا شد و حالا به پارک خزندگان استرالیا منتقل شده است. سمی ترین عنکبوت جهان که به عنکبوت تار قیفی مشهور است بزرگترین نمونه نر است که توسط یکی از ساکنان استرالیا کشف شد. در ادامه در مورد سمی ترین عنکبوت جهان بیشتر بخوانید.

هرکول نام بزرگترین عنکبوت نر جهان

عنکبوت قیفی تار کشنده سیدنی در ساحل مرکزی، حدود 50 مایلی شمال سیدنی پیدا شد و در ابتدا به یک بیمارستان محلی منتقل شد، اما اکنون خانه جدیدی در پارک خزندگان استرالیا پیدا کرده است، جایی که به نجات جان انسان ها کمک می کند.

کارشناسان عنکبوت با تحقیقاتی که انجام دادند متوجه شدند که این عنکبوت بزرگترین نمونه نر است که تا کنون توسط یکی از مردم استرالیا کشف شده است.

این عنکبوت که "هرکول" نام داشت، از پا تا پا 7.9 سانتی‌متر اندازه داشت که از رکورددار قبلی پارک در سال 2018، یک قیف تار نر به نام "Colossus" پیشی گرفت. عنکبوت‌های قیفی تار سیدنی نیش‌های قدرتمندی دارند که می‌توانند ناخن انسان را سوراخ کنند و طول آن معمولاً بین 1 تا 5 سانتی‌متر است، در حالی که ماده‌ها معمولاً بزرگ‌تر از نرها هستند، اما نه به اندازه‌ای کشنده.

1

آنها عمدتاً در مناطق جنگلی و باغ های حومه شهر از سیدنی تا شهر ساحلی نیوکاسل در شمال و کوه های آبی در غرب یافت می شوند. هرکول به برنامه ضد سم پارک خزندگان کمک خواهد کرد.

عنکبوت‌هایی که به‌طور ایمن دستگیر شده‌اند و توسط مردم تحویل داده می‌شوند، برای استخراج سم، که برای تولید پادزهر حیاتی ضروری است، «دوشش» می‌شوند.

خروجی زهر او می تواند بسیار زیاد باشد. اما تنی، نگهبان عنکبوت در پارک خزندگان استرالیا، گفت:«ما عادت کرده‌ایم عنکبوت‌های تار قیفی بسیار بزرگی را به پارک اهدا کنیم، با این حال دریافت یک تار قیف نر به این بزرگی مانند یک جایزه بزرگ است.

در حالی که عنکبوت‌های قیفی ماده سمی هستند، ثابت شده است که نرها کشنده‌تر هستند. با داشتن یک وب قیف مردانه به این اندازه در مجموعه ما، خروجی زهر او می تواند بسیار زیاد باشد و برای برنامه زهر پارک بسیار ارزشمند باشد.

از زمان شروع این برنامه در سال 1981، هیچ مورد مرگ و میر ناشی از نیش عنکبوت قیف تار در استرالیا رخ نداده است.

دیدگاه ها
  ارسال به دوستان:
نظرات و دیدگاه های کاربران
همچنین بخوانید