اختلالات جنسی مردان میتواند زودانزالی ، دیر انزالی ، انزال دردناک و...را شامل شود. در ادامه این مطلب از طوطیا نیوز درباره اختلالات انزال بحث می کنیم. همراه ما باشید.
زندگی جنسی فعال به حالتی گفته می شود که یک فرد به صورت مرتب در هفته یک یا دو بار رابطه جنسی با شریک جنسی ثابت خود داشته باشد و از شروع این رابطه حدود یک سال گذشته باشد . در این حالت به مردانی که انزال آنها کمتر از 3 دقیقه باشد دچار اختلال زود انزالی و بیشتر از 5 دقیقه باشد دچار دیر انزالی هستند .علاوه بر این موارد اختلالات انزال دیگری در مردان وجود دارد که در ادامه معرفی می شوند.
مشکلات انزال بر اعتماد به نفس مردان اثر میگذارد و آن را به شدت کاهش میدهد. همچنین با توجه به این موضوع که مرد نمیتواند شریک جنسی خود را به خوبی ارضا کند، این امر باعث بروز نارضایتی از زندگی زناشویی و دل سرد شدن مرد و زن از ادامه رابطه میشود. به همین دلیل درمان این بیماری انزال نقش بسیار مهمی در پایداری رابطه زناشویی دارد.
زود انزالی مردان نوعی اختلال جنسی است. افراد مبتلا به این عارضه هیچگونه کنترلی بر انزال و ارگاسم خود ندارند. به واسطه این امر، مرد در فاصله اندکی پس از آغاز فعالیت جنسی یا حتی به محض برانگیختگی جنسی، ارگاسم و انزال را تجربه کند.
این امر رابطه جنسی و حیات عاطفی زوجین را تحت تاثیر قرار داده و فرصت لذت بردن از رابطه را از طرف مقابل میگیرد. بررسیها نشان میدهند، در حدود یک سوم از مردان در فاصله سنین 18 تا 59 سالگی اختلال انزال زودرس را تجربه میکنند. میانگین انزال زودرس زیر یک دقیقه و یا معادل با 15 بار فرو بردن آلت است و علت زود انزالی در مردان در برخی روانشناختی مثل استرس و افسردگی بوده و در برخی به دلیل عملکرد نادرست سروتونین می باشد که برای هر دو دسته آن درمان هایی وجود دارد.
دیر انزالی یا انزال دیررس که به آن ( Delayed ejaculation) نیز گفته میشود، زمانی اتفاق میافتد که برای رسیدن به اوج لذت جنسی یا ارگاسم به تحریکات زیادی نیاز داشته باشید. همچنین در برخی موارد حتی ممکن است فرد اصلاً انزال نداشته باشد و اغلب عوامل روانی یا جسمی میتواند منجر به دیرانزالی شوند.
هیچ محدودیتی برای تعین زمانی که فرد باید به ارگاسم برسد وجود ندارد. با اینحال، اگر انزال شما به تاخیر افتاده است، ممکن است تا زمانی که انزال اتفاق بیافتد، برای شما و احتمالاً برای همسرتان استرس ایجاد شود.
یکی از دلایل این مشکل، احتمالاً به افزایش سن مربوط میشود. همانطور که سن، عضلات شما را ضعیف میکند و بینایی شما را تغییر میدهد، میتواند قدرت و حجم انزال شما را نیز کاهش دهد. هر شرایطی که بر عضلات و اعصاب کنترلکننده انزال تأثیر بگذارد، میتواند منجر به ارگاسم ضعیفتر از حد معمول شود.
درد همراه با انزال معمولی نیست. این مشکل میتواند نشانهای از بیماری پروستات مانند التهاب (پروستاتیت)، بزرگ شدن (هیپرپلازی خوش خیم پروستات) یا سرطان پروستات باشد.
وجود خون در مایع منی (هماتوسپرمی نیز نامیده میشود) مطمئناً میتواند نگرانکننده باشد؛ اما عموماً علامت بیماری خطرناکی نیست. بهخصوص در افراد کمتر از 40 سال، معمولاً نشاندهنده یک مشکل جدی نیست و اغلب خودبهخود برطرف میشود. با این حال، اگر بیش از 40 سال سن دارید و چندین بار با این حالت مواجه شدهاید، ممکن است مشکلی ازجمله التهاب، عفونت، سرطان پروستات، تروما و غیره وجود داشته باشد.
اگر در مایع منی خود خون مشاهده میکنید، بهخصوص اگر بالای 40 سال دارید یا اگر علائم مرتبطی مانند درد همراه با انزال یا ادرار، درد در کشاله ران یا کمر و ترشح از آلت تناسلی خود دارید، بهتر است به پزشک مراجعه کنید.
به طور کلی مشکلات و اختلالات انزالی عموما باعث نارضایتی شریک جنسی شده و به مرور زمان فرد را دچار سر خوردگی و افسردگی می کند .در صورتی که شما با مشکل انزال زودرس یا تأخیر در انزال و... مواجه هستید، باید یک متخصص را ببینید.