(عکس) پرنده منقرض شده بعد از 300 سال به آغوش طبیعت بازگشت

انتشار 6 شهریور 1403

طوطیا نیوز: پرنده ی منقرض شده ای که از اوایل قرن 17 میلادی هیچ ردپایی در اروپا نداشت با تلاشهای گروه تحقیقاتی دوباره به هستی بازگشت. ولی این پرنده های پرورش داده شده مشکل اساسی دارند که در ادامه به آن اشاره خواهد شد.

(عکس) پرنده منقرض شده بعد از 300 سال به آغوش طبیعت بازگشت

به گزارش طوطیانیوز،«ایبیس طاس شمالی» این پرنده در زبان آلمانی Waldrap نامیده می‌شود و تلاش‌های یوهانس فریتز و یک گروه حفاظت و تحقیقات مستقر در اتریش به نام Waldrappteam باعث شده که جمعیت این پرندگان در اروپای مرکزی، از زمان شروع کار این پروژه در سال 2002 میلادی، از صفر به تقریباً 300 پرنده برسد.

«ایبیس طاس شمالی» نام پرنده‌ای است که زمانی در سراسر خاورمیانه، شمال آفریقا، جنوب و مرکز اروپا در پرواز بود، اما بیش از 300 سال است که دیگر در اروپا دیده نمی‌شود. این پرندگان که غذای لذیذی محسوب می‌شدند از قرن 17 از سراسر اروپا ناپدید شدند و تنها تعداد کمی در مناطقی دیگر از کره زمین باقی ماندند.

با این وجود در دو دهۀ گذشته، تلاش‌های زیادی برای پرورش و بازگرداندن این گونه به اروپا انجام شد و اگرچه دانشمندان به موفقیت‌هایی رسیدند، اما پرندگانی که اکنون در اروپا پرورش یافتند، بطور غریزی و بدون راهنمایی دیگر پرندگانی که در طبیعت متولد شدند، نمی‌دانند که برای مهاجرت به کدام سمت پرواز کنند.

نام دیگر این پرنده «اکراس سرتاس شمالی» یا «پیرمرغ گوشه‌گیر» است.

.

به همین دلیل اکنون تیمی از دانشمندان و حافظان محیط زیست، سعی دارند به عنوان والدین پرورش دهنده و مربیان پرواز آن‌ها وارد عمل شوند.

دیدگاه ها
  ارسال به دوستان:
نظرات و دیدگاه های کاربران
از سراسر وب
همچنین بخوانید