طوطیا نیوز:معبد کایلاسا که توسط کریشنای اول پادشاه آن زمان ساخته شده، ادای احترامیست به خدای معروف هند، شیوا. جالب است بدانید برای ساخت این معبد و ایجاد ستونهای 30 متری، هندیها در طول 18 سال حدود 400 هزار تن سنگ را از دل کوه در آوردند!
به گزارش طوطیا نیوز،معبد کایلاسا (انگلیسی: Kailasa Temple, Ellora) یا کایلاشاناتا (IAST: Kailāśanātha) بزرگترین معبد هندوهای سنگی تراشیده شده در غارهای الورا در نزدیکی منطقه بخش اورنگآباد، مهاراشترا در هند است. این خرسنگ حکاکی شده از صخرهای است که به دلیل اندازه، معماری و مجسمهسازیاش، یکی از برجستهترین معابد غار در جهان محسوب میشود. آن را «اوج مرحله صخرهتراشی معماری هند» نامیدهاند. بالای سازه بر فراز محراب 32٫6 متر (107 فوت) بالاتر از سطح صحن زیرین است، و اگرچه صخره از پشت معبد به سمت جلو شیب دارد، باستان شناسان معتقدند که از یک مجسمه تک سنگ مجسمهسازی شدهاست.
معبد کایلاسا (غار 16) بزرگترین معبد از 34 معبد و صومعه غار هندو، بودیسم و جین (دین) است که مجموعاً به عنوان غارهای الورا شناخته میشوند و بیش از دو کیلومتر (1٫2 مایل) در امتداد صخرههای بازالتی شیبدار در محل قرار دارند.[5] ] بیشتر کاوشهای معبد بهطور کلی به کریشنا اول، پادشاه دودمان راشترکوته قرن هشتم (ح. حدود 756–773) نسبت داده میشود، و برخی از عناصر بعداً تکمیل شدند. معماری معبد آثاری از سبکهای پالاوا و چالوکیا را نشان میدهد. معبد شامل تعدادی مجسمه نقشبرجسته و مستقل در مقیاس بزرگی برابر با معماری است، اگرچه تنها آثاری از نقاشیهایی که در ابتدا آن را تزئین کردهاند باقی ماندهاست.