ما در این مقاله از طوطیا نیوز به شما می گوییم چه مو هایی نباید کراتین تراپی شوند و این دسته های خاص را نام خواهیم برد و برسی میکنیم، با ما باشید.
این روزها داشتن موهای نرم و ابریشمی رویایی دور از دسترس نیست و فقط به اندازه فاصلهای که تا اولین سالن زیبایی دارید، از شما دور است. نکته مهم اینجاست که باید بدانید این روش که به کراتین تراپی (Keratin Treatment) یا درمان کراتین معروف است، برای همه افراد مناسب نیست. اگر دوست دارید وقت و هزینهای که صرف این کار میکنید، به هدر نرود، قبل از رزرو وقت کراتین موهایتان، این مقاله را با دقت مطالعه کنید و مطمئن شوید که کاندیدای مناسبی برای انجام این کار هستید.
کراتین کردن مو برای همه افراد مناسب نیست. برای مثال اگر موهایتان قبلا دکلره شده، نباید به سراغ روش های کراتینه مو بروید. با این کار موها دچار آسیب بیشتری می شود. این ممنوعیت تنها در مورد مواد دکلره وجود دارد ولی رنگ کردن موها تداخلی با کراتینه کردن ایجاد نمی کند. هدف از کراتین کردن این است که آسیب های ایجاد شده روی مو، ترمیم شود. با این کار زیبایی و سلامت مو نیز تامین می شود. حالا می رسیم به اینکه کرتینه مو برای چه افرادی توصیه نمی شود. این افراد نباید موها را کراتین کنند:
برخی داروها که در شیمی درمانی استفاده می شود موجب ریزش مو می شود. اگر درمان خاصی را انجام می دهید تا بهبودی کامل موها را کراتین نکنید. این کار هیچ فایده ای ندارد زیرا ریشه مو به دلیل مصرف دارو از بین رفته است.
استرس یکی از عوامل ریزش موی شدید است. برخی افراد به دلایل شغلی، تحصیلی، خانوادگی و … دچار استرس دائمی هستند. این روزها چه کسی است که استرس را تجربه نکرده باشد. اما در صورتی که به دلیل استرس زیاد، مجبور به مصرف دوز بالای داروی آرام بخش هستید، دور کراتین را خط بکشید. این درمان مناسب شما نیست ابتدا روی آرامش ذهنی تمرکز کنید همیشه وقت برای رسیدگی به موها هست.
یکی از گروههایی که نباید سراغ کراتین تراپی بروند، افراد باردار و مادران شیرده هستند؛ واقعیت این است که کراتین تراپی مقادیر زیادی از مواد شیمیایی را به ساختار موهای شما اضافه میکند و از آنجایی که خانمهای باردار و مادران شیرده در دوران بسیار حساسی به سر میبرند، بهترین کار این است که از این روش استفاده نکنند. بعضی نیز میگویند که قرار گرفتن مادر در معرض بوی این مواد نیز مناسب نخواهد بود، البته هنوز تحقیقاتی که اثر این مواد شیمیایی بر جنین را کاملا تایید کند، انجام نشده است، اما رعایت احتیاط ضروری است، تا حدی که پیشنهاد ما این است که حتی اگر قصد باردار شدن دارید، باز هم نسبت به این کار اقدام نکرده یا قبل از انجام کراتین تراپی یا هر نوع فعالیت زیبایی دیگری حتما با پزشک متخصص خود مشورت کنید.
کم کاری و پر کاری تیروئید هر دو روی وضعیت ظاهری موها تغییر ایجاد می کند. این بیماری به راحتی قابل درمان است و با یک آزمایش ساده پزشکی نیز شناسایی می شود. درمان تیروئید ساده اما زمان بر است. توصیه می شود تا درمان کامل بیماری و بهبودی از کراتین کردن مو خودداری کنید زیرا نتیجه ای حاصل نمی شود.
ریزش موی تیروئیدی بسیار رایج است. مشکل تیروئید با به هم خوردن هورمون ها در ارتباط است. به طور کلی هر نوع بیماری هورمونی دیگری نیز ابتدا باید شناسایی و درمان شود بعد اقدامات سالنی زیبایی و احیا مو انجام شود.