طوطیا نیوز: لحظات ثبت شده از جنین در ماه های آخر بارداری داخل رحم مادر را تماشا بفرمایید.
به گزارش طوطیانیوز، حرکت جنین در شکم مادر از نوزادی به نوزاد دیگر متفاوت است. برخی از نوزادان دائماً محدودیتهای فضای دنج خود را آزمایش میکنند، درحالیکه برخی دیگر تا زمان شروع زندگی خود در بیرون از رحم آرام مینشینند.
از طرفی، همه حرکات جنین در رحم شبیه به هم نیستند. در ابتدا مادر ممکن است حرکاتی شبیه به بال بال زدن را احساس کند که بعداً به لگدهای قویتری تبدیل میشود. سپس متوجه میشود که کودک در حال چرخیدن، غلت زدن یا تکان خوردن است.
جالب است بدانید که نشانههایی از سکسکه جنین نیز وجود دارد. معمولا ذکر میشود که علت حرکت جنین مثل نبض، ممکن است سکسکه باشد.
اگرچه اغلب پزشکان معتقد هستند که از هفته 14 تا 20 ام بارداری حرکات جنین احساس میشوند، بنابراین، اگرچه اولین حرکات جنین از هفته 7 ام بارداری آغاز میشوند اما برای مادر قابل تشخیص نیستند. زمانی مادر انواع حرکت جنین را احساس میکند که سه ماهه اول به پایان رسیده باشد.
معمولا حرکات جنین در سه ماهه دوم کمی غیر قابل پیشبینی هستند. همانطورکه نوزاد بزرگتر میشود، شدت حرکات او نیز بیشتر شده و مادر میتواند متوجه حرکات کششی و مشت و لگد زدن جنین شود. قابل ذکر است که الگوی حرکات جنین در طی 24 ساعت تغییر میکند. معمولا حرکات ضعیف بهتدریج کاهش مییابند و حرکات قوی و چرخشی مدام تکرار میشوند.
اصولا با نزدیک شدن به زمان زایمان، بهدلیل بزرگتر شدن کودک و کاهش فضای رحم، حرکات قوی و چرخشی اندکی محدود میشوند و حرکات ضعیف افزایش مییابند. هرگونه تغییر در این روند طبیعی، باعث بروز حرکات غیرعادی جنین میشود.
از نظر نوع حرکات، تفاوتی در حرکت جنین پسر یا حرکت جنین دختر مشاهده نمیشود. فقط اینکه ممکن است جنین پسر حرکات شبانه بیشتری داشته باشد.