طوطیا نیوز: ویدیویی از کمیاب ترین موجودات بر روی زمین که در مناطق خاصی از زمین یافت میشود که اغلب زیست بوم آنها جنگل های استوایی است.
به گزارش طوطیا نیوز، جهان همواره در حال کشف گونه های جدیدی از حیوانات و موجودات است که سالانه کشف این موجودات بیشتر و بیشتر شده و گاهی وقت ها بعضی از آنها به قدری کمیاب هستند که تحت حفاظت قرار گرفته شده و اجازه بهره برداری و شکار آنها داده نمیشود. در ادامه با طوطیا نیوز همراه باشید تا 14 تا از آنهارا بهمراه تصاویر مشاهده فرمایید.
حضور این موجود اگرچه شناخته شده در میان این حیوانات اما به خودی خود یکی از عجیب ترین پدیده ها است. زیرا این حیوان میان گونه های میمون ها باهوشتر و استفاده از ابزار را به خوبی میداند همچنین این موجود بسیار کمیاب بوده و در حال حاضر تنها در جنگلهای بارانی جزیرههای بورنئو و سوماترا یافت میشوند.
این پرنده بسیار زیبا و دوست داشتنی پر های کاملا سیاه دارد ولی برخلاف پرهایش گردن آبی رنگی را دارا است که همین امر باعث شگفت انگیز بودنش شده است. این پرنده در پاپوآی غربی، اندونزی دیده شده است که خوشبختانه در خطر انقراض نبوده و نیستند.
این عنکبوتهای رنگارنگ را به جرأت میتوان یکی از جالبترین جانوران استرالیا دانست. رنگهایشان که تنها در جنس نر دیده میشود برای جفتیابی و جفتگیری لازم است. البته دلیل نامیدن این عنکبوتها به «طاووسی» فقط برخورداری آنها از رنگهای زیبا نیست، بلکه مانند طاووسها رنگهای زیبای خود را نشان میدهند و جفتپاهای خود را به چپوراست بلند میکنند تا مگر توجه عنکبوت ماده جلب شود. توجه عنکبوت ماده البته همیشه جلب نمیشود و در اینمواقع بیم خورده شدن جنس نر وجود دارد؛ این احتمال حتی زمانیکه جنس ماده توجه نشان میدهد و با یکدیگر جفت میشوند هم کاملاً از بین نمیرود.
این میمونها که در معرض انقراض هستند، بهخاطر دم شیر مانند خود شهرت دارند. در کارتون ماداگاسکار نیز از این حیوان به صورت سلطان ماکاک ها نیز یاد شده بود. غالبا محل زندگی آنها در ماداگاسکار است اما در باغ وحش های کشور آلمان و فرانسه از آنها نیز نگهداری میشود.
آرمادیلو یا زره دوز پستاندار بچهزای کوچک و نادری است که به خاطر پوسته سخت بدنش آن را به این نام میخوانند. این پستاندار، در قاره آمریکا زندگی میکند. بدن زرهدوز با صفحههای استخوانی بههمپیوسته پوشیده شده تا به هنگام خطر بتواند به صورت گلوله توپ استخوانی درآمده از خود دفاع کند و فاتحان اسپانیایی قارهٔ آمریکا این جانور را آرمادیلو نامیدند که به اسپانیایی به معنی «زِرهدار کوچک» است. همچنین این موجود در کف پای خود باسیل های جذام را دارا است.
سفره ماهی ها به عنوان موجودات دریایی شناخته می شوند که در دریا ها و اقیانوس ها به صورت گروهی زندگی می کنند و با گروه خود به مکان های جدیدی برای زندگی هم می روند. یکی از گونه های این جانداران با نام سفره ماهی دیو شناخته می شود که از ظاهری متفاوتی از گونه های دیگر برخوردار است به صورتی که دو دسته را در جلوی دهان خود دارد. با توجه به اینکه این سفره ماهی توانسته از ظاهر و رنگ بسیار متفاوتی از گونه های دیگر برخوردار باشد توجه بسیاری از افراد و محققان را به سمت خود جلب کرده است. نیش سفره ماهی به این صورت است که در انتهای دم آن ها قرار گرفته است و اگر آن ها نسبت به جاندار و یا انسانی احساس خطر کنند نیش خود را به آن ها می زنند. صورت سفره ماهی به گونه ای آفریده شده است که در جلوی دهان خود دو دسته را دارد و در انتهای بدن خود دمی را دارد و با توجه به اینکه از بدنی پهن به حالت سفره تشکیل شده است این نام را برای خود دارد. قابلیت استتار کردن این جانداران در محیط های جدید به این صورت است که آن ها می توانند نوری را از خود منتشر کنند که به رنگ محیط است و باعث می شود که در چشم دشمنان قرار نگیرند.
لکلکهای نوک زینی از گروه زین منقاران بوده و بسیار خوش آب و رنگ هستند. این لک لک ها غالبا بومی حیات وحش استرالیا هستند و در زیبست بوم های ساوان هم ممکن است که زندگی خود را از سر گیرند.
خروس کلی نقابدار یکی دیگر از این حیوانات در لیست است که بومی مناطق سنگاپور است که انحصارا فقط در این منطقه زندگی میکنند.
عنکبوت شاخدار یا شاخ گاو شیطان سمی است ولی برای انسان خطرناک نیست. همچنین شاخهایش مانع شکار و بلعیده شدن توسط پرندگان میشود
موجود ماورایی مانندی به نام کوسه پورت جکسون بومی آب و هوای معتدل در حوالی جنوب استرالیا است و در منطقه ای از جنوب کوئینزلند ، از جنوب تا تاسمانی و از غرب به ساحل مرکزی غربی استرالیا یافت می شود. نمونه ای از این گونه در سال 1954 در ماکارا ، ولینگتون جمع آوری شد. دو نمونه دیگر که از نیوزلند گزارش شده است به موزه بریتانیا ارائه شدند مطالعات نشان می دهد که سرچشمه این گونه ها در جایی از سواحل آفریقای جنوبی شکل گرفته است. معمولاً در عمق کمتر از 100 متر (330 فوت) زندگی می کنند ، اما بررسی شده که تا عمق 275 متر (902 فوت) نیز حرکت می کند.
این پرنده های به ظاهر گوگولی جزو نادرترین گونه های جنگل های آمازون بوده و فقط در این مناطق یافت شده است.
حشرات چوبی (Stick Insects) که به نامهای دیگری مثل چوبک، عصا، حشرات برگ و حشرات شبح هم شناخته میشوند، شامل حدود 3000 گونه از حشرات هستند که تقریباً همه ظاهری دوکی، صاف و لولهمانند دارند. این حشرات با قرار گرفتن در بین شاخ و برگهایی که شبیهشان هستند، از دست شکارچیان پنهان میشوند و برخی از گونهها برای استتار در بین گلسنگ یا خزهها پنهان میشوند. آنها بزرگترین حشرات دنیا هستند که شباهت عجیبی به چوب دارند. مکانیسم دفاعی آنها جالب است و مثلاً برای فرار از شکارچی، یکپایشان را جدا میکنند و میتوانند بعدا آن را احیا کنند. شیوه دیگر آنها این است که خود را به مردن میزنند؛ یعنی بهراحتی خودشان را از ارتفاع پرت میکنند و کاملاً بیحرکت دراز میکشند تا شبیه منظره اطراف به نظر برسند. درنتیجه شکارچی نمیتواند آنها را پیدا کند یا وقتی تصور کند که جانور مرده است، تمایلی به خوردنش نخواهد داشت.
این پرنده از راسته نوکشاخسانان و از سردهٔ نوکشاخان زمینیست که در آفریقای زیر صحرا زندگی میکند.
این هم همان 13 موجود عجیب که ممکن است در ذهن هایمان و حتی در گوگل وجود خارجی آنچنان نداشته باشد اما در واقعیت در حال زندگی کردن بوده و زیست بوم و قلمرو مخصوص به خود را دارا هستند.