طوطیانیوز: بخش کوچکی از طلا و جواهرات ایران زمین که از دوران هخامنشیان به یادگار مانده است را تماشا بفرمایید. دستبندهای طلایی که نمونه اش رو هیچ جا دیگری نمیتوان یافت.
به گزارش طوطیانیوز، در این ویدئو شاهد بخش کوچکى از آثار باستانى به نمایش درآمده در موزه دفینه میرداماد تهران هستید.
موزه اى که ارزش بارها و بارها بازدید را دارد و شما را با خود میبرد در دل تاریخ با شکوه گذشته !
دستبندهاى دوره هخامنشى ، آوندها ، جامها و تکوک هاى دوره هخامنشى.
شاهنشاهی هخامنشی یا نخستین امپراتوری پارس (در منابع غربی) (به پارسی باستان: 𐎧𐏁𐏂 ت.ت. 'Xšāça') (550–330 پیش از میلاد) یک پادشاهی باستانی ایرانی در باختر آسیا بود که توسط کوروش بزرگ در سال 550 پیش از میلاد بنیانگذاری شد. در دوران خشایارشا یکم به بزرگترین گسترهٔ خود رسید که از شبهجزیره کریمه و بالکان و اروپای شرقی در باختر، تا دره سند در خاور امتداد داشت. این شاهنشاهی بزرگترین امپراتوری جهان تا بدان روز بود و در مجموع 5٫5 میلیون کیلومتر مربع (2٫1 میلیون مایل مربع) گسترهٔ داشت.همچنین این شاهنشاهی نخستین ابرقدرت جهان نیز بود که نهایتاً در پی حمله اسکندر مقدونی به ایران سرنگون شد و از بین رفت.
شاهنشاهی هخامنشی نخستین و تنها پادشاهی بود که بخش بزرگی از جهان را برای بیش از دو سده یکپارچه کرد. شاهنشاهی ایران در بزرگترین گستره خود در سال 480 پیش از میلاد هشت میلیون کیلومتر مربع (برخی آن را پنجونیم میلیون کیلومتر مربع میدانند) از دره سند در هند تا رود نیل در مصر و ناحیه بنغازی در لیبی امروزی و از رود دانوب در اروپا تا آسیای مرکزی وسعت داشت که آن را تبدیل به وسیعترین امپراتوری باستانی تاریخ جهان کرد.