(ویدیو) دلایل کپک زدن مربا/ با مربای کپک زده چه کنیم؟/با این ترفندهای طلایی و جادویی عمرا مربات شکرک یا کپک بزنه

انتشار 12 شهریور 1403

طوطیانیوز: با ترفند ویژه طوطیانیوز مربای بدون شکرک داشته باش!

(ویدیو) دلایل کپک زدن مربا/ با مربای کپک زده چه کنیم؟/با این ترفندهای طلایی و جادویی عمرا مربات شکرک یا کپک بزنه

به گزارش طوطیانیوز، یک دلیل کپک زدن مربا این است که اگر شکر مربا کم باشد، حتما به مرور زمان کپک می‌زند. آشپزهای حرفه‌ای این راه‌حل را توصیه می‌کنند که بعد از شستن میوه‌های آبداری مثل توت فرنگی، گیلاس و انواع میوه‌هایی که آبدار هستند، روی‌شان شکر بپاشید.

روی ظرف را بپوشانید و به مدت یک شب تا صبح در یخچال قرار دهید. در این فاصله میوه آب می‌اندازد. برای کپک نزدن مربا، آن را با همان آبی که از میوه‌ها خارج شده است، بپزید و مربا کنید. با این کار نیاز به اضافه کردن آب، کمتر خواهد شد و کپک زدن مربا به تاخیر می‌افتد.

یکی از مهم‌ترین دلایل کپک زدن مربا این است که مربا به اندازه کافی نجوشیده و غلظت کافی پیدا نکرده است. برای جلوگیری از کپک زدن مربا، اگر وقتی مربا را از روی حرارت برمی‌دارید، هنوز شل و رقیق است، باید خودتان را برای دیدن کپک به مرور زمان آماده کنید. حتما حرارت را تا جایی ادامه دهید که مربا غلیظ و بدون آب باشد. برای تست غلظت مربا و برای این که مطمئن شوید مربای شما به غلظت مناسب رسیده یا خیر مقداری از مربا را داخل یک نعلبکی آب سرد بریزید. اگر مربا حالت ژله‌ای به خود گرفت یعنی آماده شده است.

دیدگاه ها
  ارسال به دوستان:
نظرات و دیدگاه های کاربران
از سراسر وب
همچنین بخوانید