علت زود خوابیدن نعوظ و شل شدن آلت تناسلی حین رابطه جنسی !

انتشار 22 فروردین 1403
مطالعه 4 دقیقه

اختلال نعوظ (ناتوانی جنسی) ناتوانی در ایجاد و ثابت نگه داشتن نعوظ به اندازه کافی برای رابطه جنسی است. در این مقاله لز طوطیا نیوز درباره علت زود خوابیدن نعوظ با شما صحبت می‌کنیم.

علت زود خوابیدن نعوظ و شل شدن آلت تناسلی حین رابطه جنسی !

این که یک مرد حین رابطه جنسی، نعوظ خود را از دست بدهد، هر چند که هم برای او هم برای همسرش اتفاق خوشایندی نیست، اما می‌تواند یک اتفاق رایج باشد.

دلایل زود خوابیدن نعوظ


داشتن مشکل نعوظ گاه به گاه لزوما دلیلی برای نگرانی نیست. با این حال، اگر اختلال نعوظ یک مشکل مداوم است ، می‌تواند باعث استرس شود، اعتماد به نفس شما را تحت تاثیر قرار دهد و به مشکلاتی در رابطه زناشویی شما منجر شود.دلایل زیادی برای زود خوابیدن نعوظ و شل شدن آلت تناسلی وجود دارد:

خستگی


خستگی بیش از حد می تواند مراحل پاسخ جنسی را قطع کند. برخی تحقیقات نشان می دهد ورزشکاران نخبه ای مانند دونده های ماراتن یا دوچرخه سوارانی که در طول هفته به شدت تمرین می کنند، ممکن است میل جنسی کمتری داشته باشند، چه بعد از یک تمرین طولانی مدت و چه بسا حتی در طولانی مدت. همچنین، از آنجا که رابطه جنسی ضربان قلب را افزایش داده و به عنوان نوعی ورزش هوازی محسوب می شود، اگر مردان از نظر جسمی خسته باشند، احتمال نعوظ یا حفظ حالت نعوظ آنها کمتر خواهد شد.

مرد خسته

الکل و مواد مخدر


الکل و ماری جوانا داروهایی هستند که به راحتی در دسترس بوده و میل جنسی مردان را کاهش می دهند و همچنین از مراحل خاص پاسخ جنسی جلوگیری می کنند. علاوه بر این مواد مخدر مانند هروئین و کوکائین می توانند باعث زود خوابیدن نعوظ غیرقابل برگشت شود.

مشاهده بیش از حد پورن


مطالعات نشان می دهد مشاهده فیلم های پورن می توانند باعث اختلال نعوظ موقت و زود خوابیدن نعوظ شوند. با گذشت زمان هم ممکن است توانایی مردان در احساس میل جنسی را کاهش داده و ممکن است اضطراب عملکردی ناشی از انتظارات غیر واقعی در مورد برخوردهای جنسی با شریک زندگی شان را افزایش دهند.

سبک زندگی نامناسب


بیماری های قلبی و سکته مغزی از دلایل اصلی مرگ و ناتوانی است و مشکلات جنسی می تواند نشانه اولیه یک مشکل باشد. این بیماریها قبل از تأثیر در بزرگتر شدن قلب و مغز، به عروق کوچک آلت تناسلی آسیب می رسانند. مردانی که بیش از گاهی دچار اختلال نعوظ می شوند، باید نگاه جدی تری به سلامتی خود بیندازند.

کاهش وزن، فعالیت بدنی بیشتر و ترک عادت های مضرر مانند سیگار کشیدن، که همگی به بهبود وضعیت بیماریهای شریانی در آلت تناسلی مرد کمک می کنند. وقتی بیماری شریانها وخیم تر شود، اختلال نعوظ موقتی می تواند دائمی شود.

میل جنسی کم


مشکلات ارتباطی و همچنین موارد هورمونی مانند تستوسترون کم، می تواند منجر به کاهش میل جنسی شود. مهم است که میل جنسی کم (یک بخش حیاتی از فرآیند پاسخ جنسی) از شل شدن آلت تناسلی با میل جنسی طبیعی افتراق داده شود. اگر مسئله میل جنسی کم باشد، مردان بایستی مشکل اساسی را درمان نمایند.

زن و شوهر

ضعف بعد از نزدیکی در مردان


بعد از رابطه جنسی، همه مردان دوره ای دارند که دوره مقاومت نامیده می شود و بدون توجه به تحریک، نعوظ دیگری ندارند. این دوره در مردان بسیار متفاوت است، از چند دقیقه تا چند ساعت یا حتی روزانه، اما ارتباط چندانی با سطح هورمون ها یا توانایی برای نعوظ ندارد. مردان باید توجه داشته باشند که با افزایش سن این دوره طولانی تر می شود. از آنجایی که مردان بعد از هر نوع رابطه جنسی، یک دوره مقاومت دارند، بنابراین اگر درست قبل از رابطه جنسی، خودارضایی کنید، ممکن است دچار مشکلاتی در ارگاسم و نعوظ بلافاصله بعد از آن با همسرتان شوید.

اضطراب عملکرد


مقاربت می تواند کمی استرس زا باشد. مردان ممکن است مردانگی خود را با توانایی انجام آن در اتاق خواب برابر کنند و این باعث بروز اضطراب در آنان شود. متأسفانه، مردانی که زود خوابیدن نعوظ را تجربه کرده اند، بیشتر مضطرب می شوند، که ممکن است منجر به پیشگویی شود.

عوامل روانشناختی


استرس در محل کار یا افسردگی و اضطراب می تواند به طور مستقیم بر توانایی فرد در پیشرفت چهار مرحله پاسخ جنسی تأثیر بگذارد. آدرنالین، هورمون استرس، توانایی مردان در رسیدن یا حفظ نعوظ را مسدود می کند. اگر این عوامل روانشناختی ذهن شما را درگیر ساخته باشد احتمالا کاهش میل جنسی را هم تجربه خواهید کرد.

زود خوابیدن نعوظ ناشی از عوارض جانبی دارو


بسیاری از داروها می توانند مانع پاسخ جنسی شوند. در حقیقت، علت از دست رفتن نعوظ حین رابطه ممکن است در 25٪ موارد مربوط به دارو باشد. به همین دلیل بسیار مهم است که با پزشک خود در مورد عوارض جانبی داروهای خود صحبت کنید. تغییر دارو می تواند یک راه حل سریع برای درمان عدم حفظ نعوظ موقعیتی باشد.

برخی از این داروها شامل داروهایی برای افسردگی، درد، فشار خون بالا و مشکلات پروستات هستند. این داروها شامل داروهایی مانند پروزاک، والیوم، لوتنسین و پروسکار هستند. داروهای بدون نسخه نیز می توانند باعث اختلال نعوظ گهگاه شوند. داروی معمول سوزش معده، تاگامت، محرک شناخته شده ای است.

سخن پایانی


اختلال نعوظ (ED) در حدود 16 درصد مردان رخ می‌دهد، و این میزان در بین مردان 40 تا 70 ساله بیشتر است. داشتن اختلال نعوظ ممکن است در بعضی مواقع در بین همه‌ی مردان و در تمامی سنین رخ دهد و این دلیلی برای نگرانی نیست اما اگر این مشکل به طور مداوم رخ می‌دهد باید به پزشک متخصص ارولوژی و یا روانشناس سلامت جنسی (سکسولوژیست) مراجعه کنید.

دیدگاه ها
  ارسال به دوستان:
نظرات و دیدگاه های کاربران