طوطیا نیوز: صفحه کلید ها در ماشین های تایپ در ابتدای خلق آن توسط کریستوفر شولز به ترتیب بودند که بعد ها به خاطر دلیلی آنرا بهم ریخته کرد.
به گزارش طوطیا نیوز، ماشینِ تحریر که در ایران قدیم به آن «چرخ تحریر» گفتهمیشد، یک ماشین مکانیکی یا الکتریکی برای تایپکردن است که میتوان با فشردن کلیدهای آن، حروف الفبا و سایر نویسهها مانند نقطه، خط فاصله، رقم و غیره را روی کاغذی که در آن قرار داده میشود، به صورت مستقیم چاپ کرد. از سال 1870، که این دستگاه معرفی شد، تا اواخر سدهٔ بیستم، ماشین تحریر یکی از ابزارهای جدانشدنیِ دفاتر و ادارات و مشاغل مرتبط با نوشتن بود. از دهه 1980 بهبعد، کمکم نرمافزارهای ویرایشگر متن که بر روی رایانه شخصی اجرا میشدند، باعث خروج ماشینهای تحریر از بازار شدند. ماشین تحریر دستگاهی بود که در ورود زنان به دنیای کار و استقلال و خودکفابی آنان نقش مهمی داشت و ماجراهایی پیچیده را رقم زد.
در سال 1986 خالق این دستگاه متوجه شد که تایپیست ها بخاطر نوشتن سریعی که دارند(بخاطر حروف پرکاربرد کنارهم)، سبب گیر کردن دستگاه هنگام نوشتن شده است پس در نتیجه وی حروف را به صورت پخش و پلا و در هم قرار داد تا بتواند وقفه ای را دراستفاده این دستگاه هنگام تایپ کردن کلمات ایجاد کند که جلوگیری از گیر کردن آن شد.